Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
ειδήσεις
Αρχική Σελίδα

LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD Ποιοτικός έλεγχος

Το προϊόν είναι υψηλής ποιότητας και η ναυτιλία ήταν πολύ γρήγορη θα αγοράσει σίγουρα πάλι

—— TOMOO OGAWA

Είμαι κανονικός πελάτης. Ο προϊστάμενος είναι γρήγορος να παραδώσει τα αγαθά και την καλή αξία για τα χρήματα. Είναι πολύ αξιόπιστος συνεργάτης.

—— KOJI ΜΑΤΣΟΥΜΟΤΟ

Το χαμηλό μαγνητικό περιεχόμενο, η ποιότητα είναι καλή, και άριστη τοποθέτηση υπηρεσιών.

—— UMESH AGARWAR

Η επίδραση της αφαίρεσης σκουριάς είναι πολύ καλή και η τιμή είναι λογική. Πολύ ικανοποιημένος

—— PETER SELLEN

Ομοιόμορφοι κόκκοι, πολύ καλή ποιότητα, λεπτομερής συσκευασία

—— ANDRUSKO ANDIS

Εκφράστε την παράδοση, καλή συσκευασία, υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σκοπεύτε να διατάξετε τακτικά

—— SALM SMIR

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

       Προκειμένου να αναπτυχθεί καλύτερα η επιχείρηση στο μέλλον, εξασφαλίστε την ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης και βελτιώστε το τεχνολογικό περιεχόμενο των προϊόντων, της οργάνωσης ομάδας Henan Ruishi μια έρευνα & του αναπτυξιακού κέντρου από το 2007. Υπάρχουν 20 μέλη προσωπικού σε κέντρο, συμπεριλαμβανομένου 1 γιατρού, 3 κυρίους, 2 ανώτεροι μηχανικοί, και το υπόλοιπο των ερευνητών είναι πτυχιούχοι κολλεγίων ή ανωτέρω. Αρχικά διαμόρφωσε μια πολλαπλών ειδικοτήτων και επιστημονικά συμπληρωματική, επαγγελματική και λογική ομάδα έρευνας και ανάπτυξης. Το κέντρο έχει την εκτενείς και εκτενείς επιστημονικές και τεχνολογικές συνεργασία και τις ανταλλαγές με το ίδρυμα Luoyang πυρίμαχων υλών, την κινεζική ακαδημία των επιστημών και τα διάφορα πανεπιστήμια και τα κολλέγια.
       Κάτω από την καθοδήγηση της στρατηγικής της επιχείρησης, το κέντρο Ε&Α έχει διατυπώσει «την ενίσχυση της κατασκευής πλατφορμών και την παγιοποίηση των βασικών τεχνολογιών. Με βάση τη βελτιστοποίηση διαδικασίας, η αγορά παραγωγής υπηρεσιών. Η εστίαση στην αξία χρηστών και οδηγεί τη ζήτηση στην αγορά.

Από την καθιέρωση του κέντρου Ε&Α, οι κύριες λειτουργίες είναι αρμόδιες για την έρευνα, την ανάλυση, την ανάπτυξη και τη δοκιμή των λειαντικών, πυρίμαχων υλικών, των κεραμικών υλικών και των σχετικών ερευνητικών προγραμμάτων. Είναι η μονάδα εφαρμογής της των βασικών δοκιμών της επιχείρησης νέας ανάπτυξης προϊόντος και.

LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 0LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 1LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 2

       Δεδομένου ότι ο ρυθμός της ανάπτυξης της βαριάς χημικής βιομηχανίας της Κίνας συνεχίζει να επιταχύνει, η ενέργεια, οι πόροι, και τα περιβαλλοντολογικά θέματα γίνονται όλο και περισσότερο προεξέχοντες. Η διαδικασία παραγωγής της καφετιάς λιωμένης αλουμίνας και της άσπρης λιωμένης αλουμίνας από τη μείωση electrofusion έχει τα προβλήματα της κατανάλωσης υψηλής δύναμης, το διοξείδιο του άνθρακα μεγάλου ποσού που μολύνουν το περιβάλλον, και την κατανάλωση ενός βωξίτη μεγάλου ποσού, ο οποίος δεν είναι συμβάλλων στην ανάπτυξη της κυκλικής οικονομίας.

       Σύμφωνα με το «δωδέκατο πενταετές σχέδιο», επτά στρατηγικές αναδυόμενες βιομηχανίες όπως η νέα ενέργεια, η διατήρηση της ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος, τα νέα ενεργειακά οχήματα, τα νέα υλικά, η βιολογία, η κατασκευή εξοπλισμού υψηλών σημείων, και η τεχνολογία πληροφοριών επόμενης γενιάς θα επεκταθούν. Σε απάντηση στην εθνική κλήση, το κέντρο Ε&Α ανέπτυξε μια νέα σύνθετη τεχνολογία μόνωσης. Παίρνοντας το υπόλειμμα βιομηχανικών αποβλήτων ως κύρια πρώτη ύλη, ο τρέχοντες εσωτερικοί προηγμένοι οσμηρός πρακτικής ντάμπινγκ και η τεχνολογία τήξης υιοθετούνται. Προσθέτοντας τις πρόσθετες ουσίες (δίπλωμα ευρεσιτεχνίας), μέσω των διαδικασιών, το μαγνητικός χωρισμού, τελειωμένη, κ.λπ., για να παραγάγει τα σύνθετα υλικά μόνωσης. Οσμηρός ηλεκτρο-τήξης για να προετοιμάσει τα κορούνδιο-βασισμένα σύνθετα υλικά μόνωσης. Το χαμηλότερο κόστος (το υλικό κόστος είναι 70% λιωμένου του συνηθισμένο καφετιού κορούνδιου), η μικρή κατανάλωση ενέργειας (η κατανάλωση ισχύος είναι 80% λιωμένου του συνηθισμένο καφετιού κορούνδιου), η χαμηλή περιεκτικότητα σε άνθρακα (λιγότερο από 0,01%), η υψηλή χρησιμοποίηση των πόρων χωρίς τα πλεονεκτήματα όπως το διοξείδιο του άνθρακα και η μετατόπιση λυμάτων, αυτό έχουν λάβει τα εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, το οποίο συμφωνεί με τις εθνικές απαιτήσεις βιομηχανικών πολιτικών και προστασίας του περιβάλλοντος. Το άνθρακας-ελεύθερο λιωμένο υλικό μόνωσης κορούνδιου σύνθετο περιλαμβάνει κυρίως το λιωμένο υλικό, λιωμένο κορούνδιο κορούνδιου-σπινέλιου σύνθετο υλικό, και λιωμένο κορούνδιο-σειρές σύνθετου υλικού αργιλικών αλάτων ασβεστίου, οι οποίες έχουν την ισχυρή υψηλής θερμοκρασίας αντίσταση και τις μηχανικές ιδιότητες. Είναι η κύρια πρώτη ύλη για την κουτάλα που πετά τα σύνθετα υλικά μόνωσης, τους χωρίς άνθρακα προκατασκευασμένους φραγμούς κουταλών, κ.λπ. Έχει ένα ευρύ φάσμα των χρήσεων στη σύνθετη βιομηχανία υλικών και λειαντικών μόνωσης. Έχει προωθήσει το γρήγορο μετασχηματισμό των νέων προϊόντων και τις νέες τεχνολογίες στην παραγωγικότητα. Αυτή η τεχνολογία επιτρέπει στο κέντρο Ε&Α για να παρέχει τις τεχνικές υπηρεσίες όχι μόνο για Luoyang, αλλά και για Henan και ακόμη και ολόκληρη τη χώρα.

 

       Η ομάδα Ruishi χρησιμεύει επίσης ως μια διδακτορική ερευνητική βάση και μια καινοτόμος βάση πρακτικής για το πανεπιστήμιο Zhengzhou, το πανεπιστήμιο Henan της επιστήμης και της τεχνολογίας, το πολυτεχνικό πανεπιστήμιο Henan, κ.λπ., και έχει δημιουργήσει τους υψηλής ποιότητας όρους για τα ταλέντα στη μητέρα πατρίδα.
LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 3LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 4LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 5LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD έλεγχος ποιότητας 6
  
  Ο αρχικός στόχος του κέντρου Ε&Α είναι να στοχεύσει στις πιθανές τάσεις ανάπτυξης ζήτησης και βιομηχανίας της αγοράς, και να αναπτύξει την υψηλή ποιότητα, υψηλή τεχνολογία, υψηλής απόδοσης χρειασμένη αγοράς επειγόντως προϊόντα αφετέρου, στοχεύοντας στις υπάρχουσες ποικιλίες, πραγματοποιήστε συνεχώς την τεχνολογική βελτίωση, βελτιώστε τους τεχνικούς και οικονομικούς δείκτες, και βελτιώστε τα προϊόντα. Ανταγωνιστικότητα. Το τρίτο είναι να ιδρυθεί μια κοινότητα της έρευνας και η αγορά, το κέντρο και ο πελάτης κλείνουν, για να παρέχουν στους πελάτες τα ποιοτικά προϊόντα και τις υπηρεσίες.
  Κάτω από τη σωστή ηγεσία της επιχείρησης και κάτω από τη ισχυρή υποστήριξη των αδελφών, το κέντρο Ε&Α θα συνεχίσει να ενισχύει και να βελτιώνει την κατασκευή του, να συνεχίζει να καινοτομεί και να ξεπερνά, και να προσθέτει ένα ισχυρό brushwork στο μεγάλο σχεδιάγραμμα για την ομάδα Ruishi.

Στοιχεία επικοινωνίας
LUOYANG RUISHI TRADING CO.LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Helen Liang

Τηλ.:: 86-18637906777

Φαξ: 86-379-65285889

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)